Hagmans Kemi AB

Besöksadress
Postadress:Förläggarevägen 2
Postnummer:SE-511 72
Stad:Fritsla
Postadress
Postadress:Box 112
SE-511 10 Fritsla
Land:Sverige
Telefon:+46 (0)320 - 189 10
Fax:+46 (0)320 - 723 94
www:http://www.hagmans.com
Kontaktperson
Joakim Lundqvist
Telefon:+46 (+)320 - 189 05
E-post:joakim.lundqvist@hagmans.com

Hagmans Kemi AB är ett familjeägt företag som startade redan 1942. Vi har fabrik och kontor i Fritsla utanför Borås.

Idag har företaget vuxit till drygt 100 mkr i årsomsättning och har 48 anställda. Vi är ledande i landet på produktion av golvfärger och professionella golvbeläggningar. Vi är Sveriges största producent av spackelprodukter och med god marginal, landets största grossist på sprayfärg. Hagmans takbeläggningar är ett välkänt begrepp liksom vårt breda sortiment av bilvårdsprodukter, rostskydd och fordonskemikalier. 

I Fritsla har vi vårt laboratorium med en stor utvecklingsavdelning för såväl golv, tak- och fordonsprodukter. I andra lokaler ligger våra produktionsanläggningar, vårt lager och vårt kontor med såväl ledning, som marknads- och ekonomiavdelning. 

Våra kärnvärden, Innovation - Flexibilitet - Kvalitet går igenom i det mesta vi gör. Vi är kända för vår kreativitet med produkter som på nya sätt löser våra kunders behov. Vi sätter slutförbrukaren i fokus när vi utvecklar produkter. Med dagens kostnad för arbetskraft vet vi att produkter som är snabba att applicera är viktigt för våra kunder och här försöker vi vara ledande.