LabRum AB

Besöksadress
Postadress:Industrivägen 7
Postnummer:171 48
Stad:Solna
Land:Sverige
Telefon:08-50 55 78 00
Fax:08-30 50 41
E-post:mail[at]labrum[dot]se
www:http://www.labrum.se/
Kontaktperson
Jonas Friberg
Telefon:+46 (0)70-655 87 37
E-post:jonas.friberg@labrum.se

 

LabRum är ett av Sveriges ledande företag inom laboratorieinredning, laboratorieutrustning och skyddsventilation. Vår specialkompetens inom laboratorieområdet sträcker sig över 40 år tillbaka i tiden och gör LabRum till Sveriges äldsta kompletta leverantör av inredning, laboratorieutrustning och skyddsventilation på den svenska marknaden.

Sedan september 2016 har vi slagits ihop med ADDvise och Kebo Inredningar. Tillsammans skapar vi en tydlig och förstärkt organisation med fler resurser där alla har lång och gedigen erfarenhet av laboratoriebranschen. Genom sammanslagningen kan vi erbjuda våra kunder en bredare produktportfölj och unika helhetslösningar genom den egna produktionen. Vi får dessutom en större geografisk spridning. Vårt kompletta och noga utvalda sortiment av laboratorieinredning och utrustning kompletterar vi med tjänster och lösningar, allt för att skapa den rätta arbetsmiljön för ert laboratorium.

Vi som arbetar på LabRum har många års erfarenhet av funktionslösningar och konstruktion. Vi kan marknaden och i vårt team finns både ingenjörer och arkitekter. Allt för att ge den bästa servicen till våra kunder.

Hos oss hittar du alltid den rätta helhetslösningen för ditt laboratorium.
Vi på LabRum finns alltid tillgängliga för att svara på dina frågor.