LabRum AB

Besöksadress
Postadress:Industrivägen 7
Postnummer:171 48
Stad:Solna
Land:Sverige
Telefon:08-50 55 78 00
Fax:08-30 50 41
E-post:mail[at]labrum[dot]se
www:http://www.labrum.se/
Kontaktperson
Jonas Friberg
Telefon:+46 (0)70-655 87 37
E-post:jonas.friberg@labrum.se

LabRum är ett av Sveriges ledande företag inom laboratorieinredning, laboratorieutrustning och skyddsventilation. Vår specialkompetens inom laboratorieområdet sträcker sig över 40 år tillbaka i tiden och gör LabRum till Sveriges äldsta kompletta leverantör av inredning, laboratorieutrustning och skyddsventilation på den svenska marknaden.

Vårt kompletta och noga utvalda sortiment av laboratorieinredning och utrustning kompletterar vi med tjänster och lösningar, allt för att skapa den rätta arbetsmiljön för ert laboratorium.

I vårt inredningssortiment finner du allt från den klassiska labinredningen till den nya och senaste, frihängande och flexibla inredningen, HansonDesign. I vårt breda sortiment av laboratorieutrustning finns allt från säkerhetsbänkar till inkubatorer och lågtemperaturfrysar, du hittar alla våra produkter under produktfliken. LabRum har även marknadens största sortiment av skyddsventilation och specialprodukter.

Vi som arbetar på LabRum har många års erfarenhet av funktionslösningar och konstruktion. Vi kan marknaden och i vårt team finns både ingenjörer och arkitekter. Allt för att ge den bästa servicen till våra kunder.

Hos oss hittar du alltid den rätta helhetslösningen för ditt laboratorium.
Vi på LabRum finns alltid tillgängliga för att svara på dina frågor.

Välkommen till oss!