Technogarden Engineering Resources AB

Besöksadress
Postadress:Arenagatan 35
Postnummer:215 32
Stad:Malmö
Land:Sverige
Telefon:+46 735 141 000
E-post:kontakt[at]technogarden[dot]se
www:http://www.technogarden.se/
Kontaktperson
Sandra Larsson
Telefon:+46 735 179 993
E-post:sandra.larsson@technogarden.se

Technogarden är ett företag i Norconsult gruppen.

Vi bidrar med att öka konkurrenskraften hos våra kunder genom att erbjuda flexibel och effektiv tillgång till kvalificerade tekniska resurser från olika ingenjörsdisciplineroch vi är skarpa på att hjälpa till med rekryteringar utav specialister till fasta anställningar.

Vår kombination av nätverk av både kandidater och anställda, den starka och tvärvetenskapliga arbetsmiljön samt vår stora erfarenhet med rekrytering säkerställer att Technogarden kommer att lösa våra kunders behov.

Technogardens konsultverksamhet har en bred portfölj av tekniska kompetenser att erbjuda. Vårt erbjudande sträcker från produktutveckling och konstruktion till inköp, leverantörsutveckling, kvalitet, validering och produktion. Inom samtliga dessa områden kan vi tillföra resurser, antingen direkt till linjeorganisationen eller till mer strategiska positioner och change management. Typiska kompetenser som vi idag erbjuder är inom validering/kvalificering/projektledning, el, mekanik, automation eller produktionsrelaterade kompetenser. Vi arbetar inom Life Science, processindustri, bygg- och anläggningssektorn, energisektorn, fordonsbranschen och den tillverkande industrin.

Våra kunder ser Technogarden som en långsiktig partner som kan erbjuda kvalificerade ingenjörskompetenser för en rad olika behov.

Vi ser fram emot att få hjälpa dig!